Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

GroenRijk Tilburg lanceert online Tuincentrum Outlet

Goed nieuws voor iedereen die het heerlijk vindt om door tuincentra te slenteren, maar hier niet altijd tijd voor heeft. GroenRijk Tilburg heeft namelijk een gloednieuw online tuincentrum outlet gelanceerd. Zo kun je makkelijk jouw favoriete producten online bestellen voor in en rondom huis. Van tuinstoelen tot plantenbakken en van vogelhuisjes tot overkappingen. Extra handig: op deze manier hoef je jezelf ook niet druk te maken over het vervoeren van de producten. Alle bestellingen (boven de €30,-) worden gratis bij je thuisbezorgd. Qua levertijd moet je rekening houden met 1-2 werkdagen.

 

Assortiment

Tuincentrumoutlet.com staat boordevol leuke artikelen voor in én rondom het huis. Zo vind je er meubels zoals kasten en interieurstoelen maar ook decoratie items voor zowel binnen als buiten. Ook kun je er terecht voor potterie, tuinmeubels, vuurhaarden en zijden planten. Het assortiment is wisselend en wordt regelmatig aangevuld. Houd de site dan ook goed in de gaten! Goed om te weten: in de webshop vind je wisselende aanbiedingen op zowel grote als kleine producten. Zo zijn er momenteel meerdere tuinsets en overkappingen afgeprijsd, maar ook verschillende vuurschalen, plantenbakken en accessoires.

 

GroenRijk Tilburg

Houd jij het liever bij slenteren door het tuincentrum? Dat kan natuurlijk ook! Hier kun je de mooiste planten uitzoeken, een hapje eten in de lunchroom en je laten informeren en inspireren door de werknemers. Je kunt er terecht op de volgende tijden:

  • Maandag: 11.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur
  • Woensdag: 09.30 – 18.00 uur
  • Donderdag: 09.30 – 18.00 uur
  • Vrijdag: 09.30 – 20.00 uur
  • Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur (alle zondagen geopend)
Adv. Bol.com Gardena