Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 17:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00 Nu open!
  • Zogesloten
Tuincentrum Hagels

Tuincentrum Hagels
(1) recensie

Logo Tuincentrum Hagels
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Hagels

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

E. Zuiddam 05-08-2015

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We zijn bij verschillende tuincentra geweest, maar komen toch telkens weer bij Hagels uit. Het personeel is kundig en bereid tijd en energie in de klanten te steken. Het assortiment is ruim en overzichtelijk, zowel binnen als buiten. Voor zover we kunnen beoordelen zijn de prijzen lager dan bij de grote tuincentra.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Hagels?

Meer over Tuincentrum Hagels

Tuincentrum Hagels is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Rijssen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Hagels is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rijssen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Hagels draaien: 0548-512669. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Hagels is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!