Zwanenburg Kies andere plaats

Kersthuisje.nu
(3) recensies

Logo Kersthuisje.nu

Recensies Kersthuisje.nu

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Sander de Dijcker 08-02-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Fijne webshop!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Pieter 09-04-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De Weber Q 300 is een top product en top service van Tuincentrum Osdorp. Zeer goed geholpen door personeel bij afhalen van de Q 300 in Amsterdam.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jeroen 30-12-2014

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Veel Lemax artikelen gekocht en zijn snel en onbeschadigd thuisbezorgd. Staan nu mooi te stralen in mijn Lemax kerstdorp, jammer dat de kerst weer voorbij is.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Kersthuisje.nu?

Meer over Kersthuisje.nu

Kersthuisje.nu is een tuincentrum dat u kunt vinden op in , Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kersthuisje.nu is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kersthuisje.nu draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kersthuisje.nu is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!