Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Kersthuisje.nu

Kerstshow

Kersthuisje.nu in Amsterdam heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Kersthuisje.nu om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Kersthuisje.nu

Kersthuisje.nu heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Kersthuisje.nu.

Wilt u weten of Kersthuisje.nu in Amsterdam de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Kersthuisje.nu

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Kersthuisje.nu? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Kersthuisje.nu in Noord Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Kersthuisje.nu in Amsterdam.
 

Kersthuisje.nu

Osdorperweg 247
Amsterdam, 1069 LL, Nederland

020-6676060shop@kersthuisje.nu

Beoordeling