Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma07:30 - 17:00
  • Di07:30 - 17:00
  • Wo07:30 - 17:00
  • Do07:30 - 17:00
  • Vr07:30 - 17:00
  • Za08:00 - 14:00
  • Zogesloten

Van Kemenade Tuincentrum
(1) recensie

Logo Van Kemenade Tuincentrum

Recensies Van Kemenade Tuincentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Jack 11-04-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Lang wachten als je iets op komt halen en dan moeten ze het nog alles aan de kant zetten om jou stenen te pakken Leveren daarentegen super op tijd, chauffeur is super
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Van Kemenade Tuincentrum?

Meer over Van Kemenade Tuincentrum

Van Kemenade Tuincentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Bavel ac, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Van Kemenade Tuincentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Bavel ac? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Van Kemenade Tuincentrum draaien: 0161-433959. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Van Kemenade Tuincentrum is gemiddeld met een 3.1 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!