Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:00 tot 17:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:00 - 17:00
  • Di08:00 - 17:00
  • Wo08:00 - 17:00
  • Do08:00 - 17:00
  • Vr08:00 - 17:00 Nu open!
  • Za08:00 - 17:00
  • Zogesloten

Palmexpert.nl
(1) recensie

Logo Palmexpert.nl

Recensies Palmexpert.nl

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

bert hoogeveen 22-03-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wat een heerlijk centrum om even rond te lopen en een paar nieuwe ideetjes op te doen.een praatje met het personeel en je weet dat je goed geadviseerd word.Top service en de koffie is ook niet verkeerd.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Palmexpert.nl?

Meer over Palmexpert.nl

Palmexpert.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Giethmen - Gem. Ommen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Palmexpert.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Giethmen - Gem. Ommen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Palmexpert.nl draaien: 0529-457245. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Palmexpert.nl is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!