Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 20:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Marwijksoord

Welkoop Marwijksoord
(3) recensies

Logo Welkoop Marwijksoord
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Marwijksoord

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Geertruida Hingstman 16-05-2016

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hallo, een en al Lof voor WELKOOP MARWIJKSOORD had een leuk Dames Jack gekocht ,stond in IndogobBodyWear te Zuidlaren wou Afrekenen en wat mij overkwam de Rits Jack weigerde En de Portemonnee er in ,snel terug gaan was geen optie omdat het tegen 17.00 was op zaterdag. Ik kon maar 1 ding doen vragen om een schaar en de voering los knippen. Bij Welkoop Marwijksoord gemeld over mijn belevenissen Jack ,en je gelooft het of niet kreeg het geld €50.00 terug plus mijn Jack wat ik mocht Houden DIKKE PLUIM Voor de goede SERVICE Met vr.groet Gerrtruida Hingstman
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Roelfien Snijders 08-05-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

DE WINKEL IS OVERZICHTELIJK INGEDEELD. MOOIE BREDE PADEN. GROTE P ARKEERPLAATS NAAST DE WINKEL. WISSELEND ASSORTIMENT, PASSEND BIJ DE SEIZOENEN. VRIENDELIJK PERSONEEL. IK MAG ER GRAAG EVEN NEUZEN.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

D. Patty 01-03-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Het tuincentrum biedt een groot assortiment van goede kwaliteit. Wat ik heel prettig vind is dat het personeel kennis van zaken heeft. Als je in gesprek bent met het personeel merk je dat zij verstand van zaken hebben. Als iemand er niet uit komt wordt een collega bijgeroepen die meer kennis heeft en jouw vraag kan beantwoorden. Zij nemen ook de tijd om je helpen. Verder is de inrichting overzichtelijk en het ziet er niet alleen ruim uit maar het is ook zo. Je loopt vrij tussen de schappen en stellingen door..
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Marwijksoord?

Meer over Welkoop Marwijksoord

Welkoop Marwijksoord is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Marwijksoord, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Marwijksoord is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Marwijksoord? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Marwijksoord draaien: 0592-243555. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Marwijksoord is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!