Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Welkoop Marwijksoord

Marwijksoord 4a
Marwijksoord, 9448 XB

0592-243555 klantenservice@welkoop.nl

Beoordeling

Op zoek naar de openingstijden van de Welkoop in Marwijksoord? Dan zit u op deze pagina goed! Bij dit tuincentrum in Drenthe hebben ze verstand van tuin en dier. Dat merkt u meteen als u de winkel binnenloopt. Welkoop Marwijksoord heeft een ruim assortiment aan groot en klein gereedschap, planten, zaaigoed en bloembollen en ze hebben alles in huis wat nodig is om te genieten van de tuin. Ook (huis)dieren komen aan bod bij Welkoop Marwijksoord, voor zowel voeding, verzorging als voor deskundig advies kunt u bij de medewerkers terecht. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat. Dit tuincentrum in Drenthe heeft ruime parkeergelegenheid. 

Hieronder treft u de actuele openingstijden aan van Welkoop Marwijksoord in Marwijksoord. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Marwijksoord.

 

Welkoop Marwijksoord in Marwijksoord is ook te vinden op Facebook

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Marwijksoord?
  • Maandag08:30 - 18:00
  • Dinsdag08:30 - 18:00
  • Woensdag08:30 - 18:00
  • Donderdag08:30 - 18:00
  • Vrijdag08:30 - 20:00
  • Zaterdag08:30 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Geertruida Hingstman 2016-05-16 10:03:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hallo, een en al Lof voor WELKOOP MARWIJKSOORD had een leuk Dames Jack gekocht ,stond in IndogobBodyWear te Zuidlaren wou Afrekenen en wat mij overkwam de Rits Jack weigerde En de Portemonnee er in ,snel terug gaan was geen optie omdat het tegen 17.00 was op zaterdag. Ik kon maar 1 ding doen vragen om een schaar en de voering los knippen. Bij Welkoop Marwijksoord gemeld over mijn belevenissen Jack ,en je gelooft het of niet kreeg het geld €50.00 terug plus mijn Jack wat ik mocht Houden DIKKE PLUIM Voor de goede SERVICE Met vr.groet Gerrtruida Hingstman
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Roelfien Snijders 2015-05-08 15:47:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

DE WINKEL IS OVERZICHTELIJK INGEDEELD. MOOIE BREDE PADEN. GROTE P ARKEERPLAATS NAAST DE WINKEL. WISSELEND ASSORTIMENT, PASSEND BIJ DE SEIZOENEN. VRIENDELIJK PERSONEEL. IK MAG ER GRAAG EVEN NEUZEN.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

D. Patty 2013-03-01 10:13:54

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Het tuincentrum biedt een groot assortiment van goede kwaliteit. Wat ik heel prettig vind is dat het personeel kennis van zaken heeft. Als je in gesprek bent met het personeel merk je dat zij verstand van zaken hebben. Als iemand er niet uit komt wordt een collega bijgeroepen die meer kennis heeft en jouw vraag kan beantwoorden. Zij nemen ook de tijd om je helpen. Verder is de inrichting overzichtelijk en het ziet er niet alleen ruim uit maar het is ook zo. Je loopt vrij tussen de schappen en stellingen door..
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena