Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Winsum
(3) recensies

Logo Welkoop Winsum

Recensies Welkoop Winsum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Fam Scheper 02-05-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wij zijn sinds kort in het bezit van een moestuin. Nog nooit hebben wij in een moestuin gewerkt, gelukkig had het zeer vriendelijk personeel alle tijd om onze vele vragen te beantwoorden. Niets was hen te veel. Ook kregen we veel tips mee. En niet te vergeten, de juiste planten voor in onze moestuin. Wat een geweldige ervaring om nu al de planten te zien groeien! Bedankt Welkoop Winsum!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Lisa 13-07-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Tuinplantencentrum Coen van Dijk uit Nieuwveen, ik vind dit nog een echt tuincentrum, met een enorme hoeveelheid planten, bomen, struiken, heesters, bollen, zaden, etc. etc. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat de jongens daar zoveel plantenkennis hebben, ze weten waar ze over praten. Personeel , en Coen zijn ook zeer vriendelijk, koffie kan je gratis pakken. Alles gaat in een gemoedelijke sfeer, en zelfs als je het niet mee kan nemen brengen ze het gratis voor je thuis. Ik heb mijn adres dus wel gevonden ! Dikke pluim
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Stieneke Grummer 11-07-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen, ze hebben leuke aanbiedingen en voor de hondjes altijd wat lekkers. De zaden en pootgoed, bv aardappelen en groente planten zijn er altijd volop en je krijgt er een goed advies. Wij gaan graag naar de Welkoop in Winsum!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Winsum?

Meer over Welkoop Winsum

Welkoop Winsum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Winsum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Winsum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Winsum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Winsum draaien: 0595-447020. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Winsum is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!