Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:30 tot 20:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 20:00 Nu open!
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Wageningen folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Wageningen
(1) recensie

Logo Welkoop Wageningen

Recensies Welkoop Wageningen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Christa Groen 24-03-2018

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Het assortiment is groot, en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Door de ligging zijn er nooit parkeerproblemen. Top hoor Welkoop Wageningen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Wageningen?

Meer over Welkoop Wageningen

Welkoop Wageningen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wageningen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Wageningen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wageningen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Wageningen draaien: 0317-421371. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Wageningen is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!