Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:30 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00 Nu open!
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 20:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Elst folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Elst
(1) recensie

Logo Welkoop Elst

Recensies Welkoop Elst

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Hollander 26-10-2012

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Kundige en vriendelijke mensen. Goede producten. Parkeren is prima, alleen de bereikbaarheid is door werkzaamheden wel erg lastig. Misschien wat publiciteit?
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Elst?

Meer over Welkoop Elst

Welkoop Elst is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Elst, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Elst is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Elst? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Elst draaien: 0481-351544. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Elst is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!