Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:00 tot 16:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:00 - 17:30
  • Di08:00 - 17:30
  • Wo08:00 - 17:30
  • Do08:00 - 17:30
  • Vr08:00 - 20:00
  • Za08:00 - 16:00 Nu open!
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop de Lier folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop de Lier

Welkoop de Lier
(1) recensie

Logo Welkoop de Lier
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop de Lier

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Chantal 27-11-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi uitgebreid assortiment en klantvriendelijk
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop de Lier?

Meer over Welkoop de Lier

Welkoop de Lier is een tuincentrum dat u kunt vinden op in De Lier, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop de Lier is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in De Lier? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop de Lier draaien: 0174 - 53 03 12. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop de Lier is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!