Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zogesloten

Welkoop Tholen
(1) recensie

Logo Welkoop Tholen

Recensies Welkoop Tholen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Maddie Paape-Oosterhuis 27-12-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

De Boerenbond Tholen is een mooie zaak Het personeel dat daar werkt is kundig en vriendelijk Indien men er iets koopt wat niet in de auto past, wordt dat zonder probleem thuisbezorgd. Met vriendelijke groet van een tevreden klant
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Tholen?

Meer over Welkoop Tholen

Welkoop Tholen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Tholen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Tholen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zeeland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Tholen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Tholen draaien: 0166 - 60 74 32. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Tholen is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!