Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:00 tot 17:30 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:00 - 17:30
  • Di08:00 - 17:30
  • Wo08:00 - 17:30 Nu open!
  • Do08:00 - 17:30
  • Vr08:00 - 17:30
  • Za08:00 - 16:00
  • Zogesloten
Welkoop Numansdorp

Welkoop Numansdorp
(1) recensie

Logo Welkoop Numansdorp
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Numansdorp

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Nico 07-09-2021

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prima assortiment, goede prijs, vriendelijk personeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

hiemstra 21-10-2016

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De juiste winkel voor de tuinspullen die ik nodig heb. deskundige bediening, en het pand uitstekend, niet zo blaaskaakerig als de gamma en karwei, die onnodig veeeel te groot zijn, en de groene leef omgeving opslokken. HOUDEN ZO !!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Numansdorp?

Meer over Welkoop Numansdorp

Welkoop Numansdorp is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Numansdorp, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Numansdorp is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Numansdorp? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Numansdorp draaien: 0186-654016. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Numansdorp is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!