Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00 Nu open!
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Grootebroek

Welkoop Grootebroek
(4) recensies

Logo Welkoop Grootebroek
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Grootebroek

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Dalila Isakovic 22-04-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Kom altijd met veel plezier in de winkel. Onwijs vriendelijk en behulpzaam personeel. De winkel is er groot en overzichtelijk. Over het algemeen is er voldoende aanbod van producten, het assortiment voldoet dan ook prima aan mijn verwachtingen. Het is niet de goedkoopste maar ik vind wel dat je goede service krijgt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R. Mulder 07-02-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Op zich prima zaak. Zeker niet de goedkoopste maar vriendelijk personeel en goed advies. Helaas een groot minpunt; dierbenodigdheden verkopen is OK maar dieren verkopen is niet meer van deze tijd. Kunnen jullie dus beter mee stoppen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

tessa 15-06-2015

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag meteen voor het laatst bij de welkoop in grootebroek geweest. Ik schrok me wild om de omstandigheden van de dieren. En dan met name 1 hangoor konijn dat opgesloten zat in een heel klein hok. In zijn 1tje. Zat zich dood te vervelen. Je ziet dieren vaak in TE kleine hokjes zitten, maar dit was gewoon te achterlijk. Zo ga je niet met dieren om, wat een slecht voorbeeld geven jullie. Dit is iets waar vaak over gediscuseerd word, maar jullie doen er niks aanen jullie hebben gewoon lak aan het wel zijn van dieren. Hoe kunnen jullie in godsnaam nou dieren verkopen als jullie er geen eens kennis van hebben? ik adviseer mensen daar niet hun artikelen te halen. Daar steun je dat dieren leed mee.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

smit 04-01-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We zijn al 2x geweest. Wat opviel was de klantvriendelijkheid en de behulpzaamheid en een goed advies. Wij zullen hier zeker terugkomen. Fam Smit
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Grootebroek?

Meer over Welkoop Grootebroek

Welkoop Grootebroek is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Grootebroek, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Grootebroek is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Grootebroek? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Grootebroek draaien: 0228-525454. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Grootebroek is gemiddeld met een 3.2 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!