Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Welkoop Grootebroek

Industrieweg 15 G
Grootebroek, 1613KT

0228-525454webshop@agriretail.nl

Beoordeling

Bent u op zoek de openingstijden van Welkoop Grootebroek in Grootebroek? Dan bent u hier op het goede adres! Naast een groot assortiment planten, struiken en bomen voor in uw tuin kunt u bij  Welkoop Grootebroek in ook terecht voor dierbenodigdheden en gereedschappen. Parkeren is geen probleem. Welkoop Grootebroek heeft een ruime parkeergelegenheid. Bent u tevreden over deze Welkoop in Noord Holland? Schrijf een recensie! Hieronder treft u de actuele openingstijden van Welkoop Grootebroek. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Grootebroek.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Grootebroek?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 21:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dalila Isakovic 2016-04-22 17:06:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Kom altijd met veel plezier in de winkel. Onwijs vriendelijk en behulpzaam personeel. De winkel is er groot en overzichtelijk. Over het algemeen is er voldoende aanbod van producten, het assortiment voldoet dan ook prima aan mijn verwachtingen. Het is niet de goedkoopste maar ik vind wel dat je goede service krijgt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R. Mulder 2016-02-07 20:03:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Op zich prima zaak. Zeker niet de goedkoopste maar vriendelijk personeel en goed advies. Helaas een groot minpunt; dierbenodigdheden verkopen is OK maar dieren verkopen is niet meer van deze tijd. Kunnen jullie dus beter mee stoppen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

tessa 2015-06-15 13:24:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag meteen voor het laatst bij de welkoop in grootebroek geweest. Ik schrok me wild om de omstandigheden van de dieren. En dan met name 1 hangoor konijn dat opgesloten zat in een heel klein hok. In zijn 1tje. Zat zich dood te vervelen. Je ziet dieren vaak in TE kleine hokjes zitten, maar dit was gewoon te achterlijk. Zo ga je niet met dieren om, wat een slecht voorbeeld geven jullie. Dit is iets waar vaak over gediscuseerd word, maar jullie doen er niks aanen jullie hebben gewoon lak aan het wel zijn van dieren. Hoe kunnen jullie in godsnaam nou dieren verkopen als jullie er geen eens kennis van hebben? ik adviseer mensen daar niet hun artikelen te halen. Daar steun je dat dieren leed mee.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena