Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Welkoop Bunschoten

Nijverheidsweg 5
Bunschoten, 3751LP

033-2980244webshop@agriretail.nl

Beoordeling

Zoek je een modern tuincentrum in Bunschoten dat alles heeft voor het buitenleven? Of je nu op zoek bent naar producten voor je gazon, gras, potgrond of tuinaarde, meststoffen, kweekbenodigdheden, producten tegen groene aanslag, mosbestrijding, onkruidbestrijding, producten voor je huisdieren, tuindieren of erfdieren, werkkleding, vrijetijdskleding of werkschoenen, in Welkoop Bunschoten in de provincie Utrecht heb je een ruime keuze. Regelmatig kun je ook geld besparen met de aantrekkelijke aanbiedingen die je in de folder kunt terugvinden. Of gebruik de speciale spaarkaart om punten te sparen die je in kunt wisselen voor korting of toegang te krijgen tot speciale vip avonden met nog meer korting.

Welkoop in Bunschoten heeft ook een webshop, waar je producten kunt bestellen die je op kunt halen in de winkel zodat je er nooit heen hoeft te gaan terwijl de voorraad op is. Wil je snel dit mooie grote tuincentrum bezoeken dat gelegen is in een industrieterrein? Wanneer dat mogelijk is, is hieronder te vinden, bij het kopje Openingstijden. Dit tuincentrum is gesloten op zondag, maar kijk voor tuincentra die dat niet zijn bij het overzicht van tuincentra met een koopzondag.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Bunschoten?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dhr. A.G. Hopman 2012-02-09 13:34:31

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

parkeergelegenheid ruimvoldoende; behulpzaam personeel: ruime keuze in artikelen, voor elke beurs is aanwezig; overzichtelijk gesorteerd in de winkel; zeer prettig om te winkelen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena