Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Blerick
(1) recensie

Logo Welkoop Blerick

Recensies Welkoop Blerick

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Machtel Hessels 08-12-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Welkoop verkoopt ook dierenbenodigdheden. Voor honden, katten, paarden. Zelfs prima kvv/versvlees. Daarvan vind ik niets terug op de site. De site richt zich alleen op de tuin. Verder zouden bestellingen via de site besteld moeten kunnen worden en ook afgehaald in de winkel. Een firma kan niet meer zonder afhaalpunt! Verder niets dan lof voor Wel.koop Blerick.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Blerick?

Meer over Welkoop Blerick

Welkoop Blerick is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Blerick, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Blerick is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Blerick? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Blerick draaien: 077 - 382 02 78. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Blerick is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!