Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 20:00
  • Di09:00 - 20:00
  • Wo09:00 - 20:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Emmeloord

Welkoop Emmeloord
(2) recensies

Logo Welkoop Emmeloord
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Emmeloord

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

 03-06-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

we zijn al jaren klant , eerst het pand aan de overkant ,dan praat ik over medio 1965 tot nu ,en nog steeds erg tevreden ,kan niet klagen , martha
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Piet van de Peut 20-06-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Voor al uw gereedschap voor uw tuin. Bestellingen van gereedschap wat niet aanwezig is wordt als "normaal" beschouwd als dit besteld wordt. Of het nu iets is voor 5 euro of grotere bedragen. Dat maakt allemaal niets uit. Doen als je een machine ergens anders gekocht hebt er alles aan als je storing hebt om je de goedkoopste oplossing ervoor aan te bieden. De klant staat daarbij centraal. Afspraken worden stipt nagekomen. Als iets binnen is wordt direkt gebeld. De betere gereedschappenwinkel van de omgeving
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Emmeloord?

Meer over Welkoop Emmeloord

Welkoop Emmeloord is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Emmeloord, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Emmeloord is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Flevoland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Emmeloord? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Emmeloord draaien: 0527-699629. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Emmeloord is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!