Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00 Nu open!
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Eibergen folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Eibergen
(2) recensies

Logo Welkoop Eibergen

Recensies Welkoop Eibergen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Willie Gemmink 13-01-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Klantvriendelijk ,behulpzaam , overzichtelijk, en Goede kwaliteit wat groente o.a plantjes en zaden betreft
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

G Jolink/Derksen 04-02-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wij komen er bijna iedere week ,wordt er netjes geholpen. En altijd het zelfde personeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Eibergen?

Meer over Welkoop Eibergen

Welkoop Eibergen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Eibergen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Eibergen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Eibergen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Eibergen draaien: 0545-471325. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Eibergen is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!