Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Heemskerk
(2) recensies

Logo Welkoop Heemskerk
  • Accepteert creditcard

Recensies Welkoop Heemskerk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Marja Nieuwets 23-03-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Mooie ruime winkel met vriendelijk hulpvaardig personeel. Kom er graag omdat ik meestal slaag voor wat ik wil hebben.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

T van DUIJN 26-05-2015

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ruime keuze, schone en nette winkel met vriendelijk personeel die je altijd te woord wil staan en deskundig advies geeft als je daarom vraagt. Kortom een winkel waar je met plezier winkelt!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Heemskerk?

Meer over Welkoop Heemskerk

Welkoop Heemskerk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Heemskerk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Heemskerk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Heemskerk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Heemskerk draaien: 0251-247444. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Heemskerk is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!