Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00 Nu open!
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Vaassen folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Vaassen
(2) recensies

Logo Welkoop Vaassen

Recensies Welkoop Vaassen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Henny vd Knokke 19-07-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prettige ervaring met de Welkoop Vaassen. Vanuit Apeldoorn Anklaar véél dichter bij en een prima service. Voorbeeld:, ik had de verkeerde potgrond gehaald bij de Welkoop in Apeldoorn en mocht het ruilen bij de welkoop in Vaassen. Dat is pas service.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gerrit Bos 26-05-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

als klant in bezit van klantenpas van Welkoop Vaassen werd mij ""in hoge nood" een bezoek aan het toilet geweigerd. Dit was mijn laatste bezoek aan Welkoop.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Vaassen?

Meer over Welkoop Vaassen

Welkoop Vaassen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Vaassen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Vaassen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Vaassen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Vaassen draaien: 0578-572441. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Vaassen is gemiddeld met een 3.1 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!