Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00 Nu open!
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Vaassen
(2) recensies

Logo Welkoop Vaassen

Recensies Welkoop Vaassen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Henny vd Knokke 19-07-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prettige ervaring met de Welkoop Vaassen. Vanuit Apeldoorn Anklaar véél dichter bij en een prima service. Voorbeeld:, ik had de verkeerde potgrond gehaald bij de Welkoop in Apeldoorn en mocht het ruilen bij de welkoop in Vaassen. Dat is pas service.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gerrit Bos 26-05-2015

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

als klant in bezit van klantenpas van Welkoop Vaassen werd mij ""in hoge nood" een bezoek aan het toilet geweigerd. Dit was mijn laatste bezoek aan Welkoop.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Vaassen?

Meer over Welkoop Vaassen

Welkoop Vaassen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Vaassen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Vaassen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Vaassen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Vaassen draaien: 0578-572441. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Vaassen is gemiddeld met een 3.1 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!