Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 20:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop De Wijk

Welkoop De Wijk
(1) recensie

Logo Welkoop De Wijk
  • Grote parkeerplaats

Reviews Welkoop De Wijk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

F. Boskamp 26-04-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Fijne winkel, vriendelijk en hulpvaardig personeel. Leuke aanbiedingen, kom graag mijn spullen hier halen en af en toe rondkijken om ideetjes op te doen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop De Wijk?

Meer over Welkoop De Wijk

Welkoop De Wijk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in De Wijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop De Wijk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in De Wijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop De Wijk draaien: 0522-441220. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop De Wijk is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!