Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 21:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Winterswijk
(2) recensies

Logo Welkoop Winterswijk

Recensies Welkoop Winterswijk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

henkie oostendorp 26-09-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Welkoop winterswijk vriendelijke personeel ze behandeling mensen goedt
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

mieneke 17-04-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel, die je ook rustig laten rond kijken. Het aanbod is natuurlijk seizoensgebonden maar redelijk geprijsd Een heel tevreden klant
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Winterswijk?

Meer over Welkoop Winterswijk

Welkoop Winterswijk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Winterswijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Winterswijk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Winterswijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Winterswijk draaien: 0543-513757. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Winterswijk is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!