Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:30 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00 Nu open!
  • Vr08:30 - 21:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Winterswijk folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Winterswijk
(2) recensies

Logo Welkoop Winterswijk

Recensies Welkoop Winterswijk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

henkie oostendorp 26-09-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Welkoop winterswijk vriendelijke personeel ze behandeling mensen goedt
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

mieneke 17-04-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel, die je ook rustig laten rond kijken. Het aanbod is natuurlijk seizoensgebonden maar redelijk geprijsd Een heel tevreden klant
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Winterswijk?

Meer over Welkoop Winterswijk

Welkoop Winterswijk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Winterswijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Winterswijk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Winterswijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Winterswijk draaien: 0543-513757. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Winterswijk is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!