Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo12:00 - 17:00
Welkoop Leeuwarden

Welkoop Leeuwarden
(1) recensie

Logo Welkoop Leeuwarden
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Leeuwarden

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Thom Hofman 22-02-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Vanavond (22 februari) een extra koopavond voor de leden van de volkstuinvereniging 'De Ljouwerter Túnker' met 40 % korting op de tuinzaden bezocht. Ik kreeg daarbij een kundig advies en diverse tips voor het tuinieren. Het personeel staat je vriendelijk te woord en geeft je een gevoel van vertrouwen. Een voorbeeld daarvan was, dat jezelf het gewicht van de pootaardappelen kon afwegen en dat daarna bij de kassa kon doorgeven. Voor mijn kleinkinderen is het ook altijd een feest om mee naar Welkoop te gaan. Zij zijn trouwe afnemers van het speelgoed van Brüder. Kortom ik blijf nog vaak naar Welkoop komen! Thom Hofman
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Leeuwarden?

Meer over Welkoop Leeuwarden

Welkoop Leeuwarden is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Leeuwarden, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Leeuwarden is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Leeuwarden? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Leeuwarden draaien: 058-2157711. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Leeuwarden is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!