Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Lemmer

Welkoop Lemmer
(2) recensies

Logo Welkoop Lemmer
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Lemmer

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

C verlaan 23-04-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Welkoop Lemmer is al enkele jaren op het Lemsterpark gevestigd. Verder een topwinkel met zeer vriendelijk personeel en een erg ruim assortiment.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gerard Kersten 12-12-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De artikelen zijn zeer overzichtelijk geplaatst, en de zaak ziet er prima uit, op het nieuwe adres waar ze overigens al weer langere tijd zijn gevestigd. De productenrange is behoorlijk groot, al heb ik nooit precies gesnapt wat de filosofie is. Het houdt het midden tussen een tuincentrum en een gereedschapswinkel, in mijn optiek. Maar dat is niet zo belangrijk. Wat voor mij vooral telt is de behulpzaamheid van de mensen daar en hun en vriendelijke bejegening van de klant.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Lemmer?

Meer over Welkoop Lemmer

Welkoop Lemmer is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Lemmer, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Lemmer is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Lemmer? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Lemmer draaien: 0514-561835. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Lemmer is gemiddeld met een 4.2 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!