Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Giessenburg

Welkoop Giessenburg
(2) recensies

Logo Welkoop Giessenburg
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Giessenburg

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

ldj 24-08-2018

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wanneer Welkoop op Zondag ook open gaat, zou heel erg zijn en zoek ik een ander tuincentrum.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ramona Klop 08-02-2012

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom graag bij welkoop. Het is een nette winkel, waar ik fijn wordt geholpen. Voor vragen staan de medewerkers altijd open, ik krijg het gevoel dat ze altijd graag willen helpen. Houden zo!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Giessenburg?

Meer over Welkoop Giessenburg

Welkoop Giessenburg is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Giessenburg, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Giessenburg is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Giessenburg? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Giessenburg draaien: 0184-659026. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Giessenburg is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!