Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Welkoop Winschoten

Transportbaan 4
Winschoten, 9672BK

0597-414420webshop@agriretail.nl

Beoordeling

Zin in een rustig dagje winkelen voor buitenleven producten in de provincie Groningen? Bij Welkoop Winschoten kun je terecht voor goede aanbiedingen en persoonlijke aandacht. Of je nu gazonproducten, graszaden, graszoden, tuinzaden, potgrond, tuinaarde, meststoffen, kweekbenodigdheden, tuinmachines, terrasverwarming, bewatering, tuinmeubelen, tuinverwarming, tuinhuisjes, vijvers, zwembaden of tuindecoratie zoekt of alles voor je huisdier, boerderijdier of tuindier, het is er te koop. Daarnaast verkoopt Welkoop ook kleding voor de actieve mens, zoals werkkleding, regenkleding, rijkleding en andere kwalitatief goede kleding.

Niet alleen voor producten kun je bij dit tuincentrum in Winschoten terecht, maar ook voor diensten. Denk aan het laten testen van je grond of vijverwater, het slijpen van je tuingereedschap, het onderhouden van je tuinmachines, het huren van materiaal of machines en het wegen van je hond. Kom daarom snel naar Welkoop Winschoten op de tijden die je hieronder vindt. Jammer genoeg geen koopzondag? In ons overzicht vind je tuincentra die wel een koopzondag hebben.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Winschoten?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Mieke Zwier 2017-04-26 18:25:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hoi Ik woon al sinds 1992 in en om Winschoten en ben ook al zolang ik me kan herinneren klant. Ben tevreden met een Hoofdletter. Niks meer en niks minder. Gewoon ouderwetse klantvriendelijkheid en klantservice. Maar ook gezelligheid kent er geen tijd, altijd tijd voor n babbelttje en uitleg en er wordt moeite voor je gedaan en er wordt voor je gezocht als er iets niet voor t grijpen ligt..............volgende maand vakantiegeldmaand en dan lekker mooie plantjes uitzoeken en wat ekstra's voor de dieren..........verheug me er nu al op!! Welkoop?? Ik kom er graag!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ingrid Hoogstra 2014-10-05 17:57:00

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Fijne winkel om naar toe te gaan. Klantvriendelijk personeel. Sommige producten zijn duurder als in de supermarkt
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena