Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Winschoten
(2) recensies

Logo Welkoop Winschoten

Recensies Welkoop Winschoten

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Mieke Zwier 26-04-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hoi Ik woon al sinds 1992 in en om Winschoten en ben ook al zolang ik me kan herinneren klant. Ben tevreden met een Hoofdletter. Niks meer en niks minder. Gewoon ouderwetse klantvriendelijkheid en klantservice. Maar ook gezelligheid kent er geen tijd, altijd tijd voor n babbelttje en uitleg en er wordt moeite voor je gedaan en er wordt voor je gezocht als er iets niet voor t grijpen ligt..............volgende maand vakantiegeldmaand en dan lekker mooie plantjes uitzoeken en wat ekstra's voor de dieren..........verheug me er nu al op!! Welkoop?? Ik kom er graag!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ingrid Hoogstra 05-10-2014

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Fijne winkel om naar toe te gaan. Klantvriendelijk personeel. Sommige producten zijn duurder als in de supermarkt
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Winschoten?

Meer over Welkoop Winschoten

Welkoop Winschoten is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Winschoten, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Winschoten is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Winschoten? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Winschoten draaien: 0597-414420. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Winschoten is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!