Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 21:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Barneveld
(2) recensies

Logo Welkoop Barneveld
  • Van Zuylen v.Nieveltlaan 75
  • 3771AB Barneveld
  • 0342-424500

Recensies Welkoop Barneveld

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Klaassen 23-09-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een zeer goede winkel. Je kunt er praktisch alles halen voor in de tuin en voor je dieren. Vriendelijk winkelpersoneel en zeer goede kwaliteit.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

c.slootweg 08-11-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nemen de tijd om iets uit te leggen. Wat planten betreft goede kwaliteit/prijs verhouding. Groot assortiment, je kan er leuke kado's kopen voor zowel feestdagen als verjaardagen. Ga eens een kijkje nemen en oordeel zelf wat je ervan vindt. Ik vind het plezierig om daar te winkelen en rond te kijken. Koop meestal ook heel veel spullen voor de groentetuin en voer voor de vogels.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Barneveld?

Meer over Welkoop Barneveld

Welkoop Barneveld is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Barneveld, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Barneveld is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Barneveld? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Barneveld draaien: 0342-424500. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Barneveld is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!