Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo12:00 - 17:00

Welkoop Zutphen
(1) recensie

Logo Welkoop Zutphen

Recensies Welkoop Zutphen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

edith Boon 18-03-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Hele fijne winkel,met uitstekend personeel,die je vragen of je het kunt vinden,en je rustig laten rondkijken als je dat wil!Prachtig uiteenlopend assortiment,onze hond is gek op de koekjes,die ze in een handige,perfect afsluitende plastic trommel verkopen.Ook handige folders in de winkel.Zeker de moeite van een keer bezoeken waard!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Zutphen?

Meer over Welkoop Zutphen

Welkoop Zutphen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zutphen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Zutphen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zutphen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Zutphen draaien: 0575 - 54 81 89. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Zutphen is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!