Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Wormerveer

Welkoop Wormerveer
(3) recensies

Logo Welkoop Wormerveer
  • Rolstoel vriendelijk
  • Café
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Wormerveer

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Erik Lanting 07-08-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het is een zeeeer klantvriendelijke en klantgerichte Welkoop in Wormerveer. Ik dank ze hartelijk voor de zeer goede service!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R Heijne 22-11-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Betreft kooimaaier WOLF TT350S. Hoewel de garantie met een paar maanden was overschreden, heeft het personeel in Wormerveer het zo geregeld dat zonder kosten mijn machine is gerepareerd. De manier waarop ze dat deden was zeer professioneel. Begin dit jaar begaf mijn GLORIA spuit het reeds tien jaar oud. Zonder probleem kreeg ik een nieuwe spuitlans. Prima winkel uitstekende service. Een tuinier uit Assendelft
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Lilian Werkema 15-04-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Voor goede kwaliteit en professionele service is dit de juiste plek. Voldoende parkeerruimte, een mooie en vooral schone winkel. Voor de tuin, huisdieren, gereedschap en werkkleding. Goede informatiefolders en regelmatig leuke acties. Wij zijn vaste klant geworden. Lilian Werkema.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Wormerveer?

Meer over Welkoop Wormerveer

Welkoop Wormerveer is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wormerveer, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Wormerveer is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wormerveer? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Wormerveer draaien: 075-6461035. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Wormerveer is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!