Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Welkoop Wormerveer

Samsonweg 5E
Wormerveer, 1521RA

075-6461035webshop@agriretail.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Welkoop Wormerveer in Wormerveer? Dan bent u hier op het goede adres! Naast een groot assortiment planten, struiken en bomen voor in uw tuin kunt u bij Welkoop Wormerveer ook terecht voor tuinelementen, gereedschap en dierbenodigdheden. Op elke woensdag is er een dierenarts aanwezig. Parkeren is bij deze Welkoop in Wormerveer geen probleem. Heeft u leuke ervaringen met dit tuincentrum in Noord-Holland? Schrijf dan een recensie! Hieronder treft u de actuele openingstijden van Welkoop Wormerveer in Wormerveer. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Wormerveer.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Wormerveer?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 21:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Karin de Bruijn 2022-06-05 10:22:37

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Nieuwe grasmaaier stuk. Teruggebracht en er was geen leenmaaier. Het mankement van de maaier was er al vanaf het begin. Gashendel werkte niet. Ik was eerst heel boos omdat ze zeiden dat ik er een dijk mee zou maaien. Dat ik het zelf had gedaan. De dijk is een klein stukje en heb dat niet eens ermee gemaaid. Want dat ging niet als je geen gashendel hebt. Kon geen andere nieuwe kopen en moest wachten op de reparatie. Na 3 weken eindelijk mijn grasmaaier terug plus een tankje speciale benzine als service. En nu doet mijn benzinemaaier zoals een maaier het moet doen. Wat ik jammer vind dat er geen hal is waar je grasmaaiers uit kunt proberen. Ik kreeg als leenmaaier een elektrische en een fantastisch ding. ( als ik het geweten had had ik deze gekocht.). Ik ben een vrouw van 60 jaar dus een lichte maaier is een must voor mij.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Erik Lanting 2018-08-07 10:40:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Het is een zeeeer klantvriendelijke en klantgerichte Welkoop in Wormerveer. Ik dank ze hartelijk voor de zeer goede service!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R Heijne 2016-11-22 18:39:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Betreft kooimaaier WOLF TT350S. Hoewel de garantie met een paar maanden was overschreden, heeft het personeel in Wormerveer het zo geregeld dat zonder kosten mijn machine is gerepareerd. De manier waarop ze dat deden was zeer professioneel. Begin dit jaar begaf mijn GLORIA spuit het reeds tien jaar oud. Zonder probleem kreeg ik een nieuwe spuitlans. Prima winkel uitstekende service. Een tuinier uit Assendelft
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena