Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Leek
(1) recensie

Logo Welkoop Leek

Recensies Welkoop Leek

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

A. Graatsma 21-11-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Altijd kom ik uit bij de Welkoop, eerst probeer ik de 'doe-het-zelf' winkels. Kom er niet uit en slaag vervolgens bijna altijd bij de Welkoop. Zelfs voor het hondevreten ben ik nu bij de Welkoop. Deze had het 'goeie' vreten voor mijn oude hond, wat goed bevalt. Ook de kennis en service in Leek is Top. Als ik iets groots koop, brengen ze het kosteloos even bij me thuis. Met andere woorden, TOP winkel, ben blij dat er een bij mij in de buurt zit.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Leek?

Meer over Welkoop Leek

Welkoop Leek is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Leek, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Leek is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Leek? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Leek draaien: 0594-514270. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Leek is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!