Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Welkoop Leek

Industriepark 5R
Leek, 9351PA

0594-514270webshop@agriretail.nl

Beoordeling

Toe aan een klusdag voor je tuin? Of is dat juist al achter de rug en wil je je tuin nu mooi verfraaien? Welkoop Leek, een tuincentrum in Leek in de provincie Groningen, is het verkooppunt voor tuingereedschap zoals harken, hogedrukreinigers, grasgereedschap, kruiwagens, heggescharen, bewatering en meer. Daarnaast bieden zij ook een dienst aan om je tuingereedschap te slijpen of onderhouden en de banden van je kruiwagen te verwisselen, je machine startklaar te maken en kun je er ook materialen en een verticuteermachine huren. Je vindt ook de mooiste perkplanten en tuindecoratie om het geheel van je tuin helemaal af te maken.

Deze vestiging van Welkoop heeft net als de andere vestigingen volop aanbiedingen waar je jouw voordeel mee kunt doen. Bekijk ze alvast in de reclamefolder. Welkoop Leek is gelegen in het industriepark. Helaas is de winkel op zondag gesloten. Wil je toch liever naar een tuincentrum met koopzondag? Voor informatie over tuincentra met een koopzondag kun je in het overzicht van tuincentra met een koopzondag kijken. Of ga naar de website van Welkoop. Daar kun je producten al online bestellen, zodat je ze op een andere dag op kunt halen. Of je kunt ze direct thuis laten bezorgen, wat jou helemaal tijd scheelt.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Leek?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

A. Graatsma 2016-11-21 11:25:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Altijd kom ik uit bij de Welkoop, eerst probeer ik de 'doe-het-zelf' winkels. Kom er niet uit en slaag vervolgens bijna altijd bij de Welkoop. Zelfs voor het hondevreten ben ik nu bij de Welkoop. Deze had het 'goeie' vreten voor mijn oude hond, wat goed bevalt. Ook de kennis en service in Leek is Top. Als ik iets groots koop, brengen ze het kosteloos even bij me thuis. Met andere woorden, TOP winkel, ben blij dat er een bij mij in de buurt zit.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena