Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 18:00 Nu open!
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Almelo folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Almelo

Welkoop Almelo
(2) recensies

Logo Welkoop Almelo
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Almelo

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Theo Uittenbosch 23-04-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Goede service,advies en vriendelijk personeel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Carla 26-06-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

ik kom er vaak en wordt er alijd heel prettig geholpen, ik vind het arsortiment prima kortom een prettige winkel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Almelo?

Meer over Welkoop Almelo

Welkoop Almelo is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Almelo, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Almelo is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Almelo? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Almelo draaien: 0546-812046. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Almelo is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!