Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00 Nu open!
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Reuver
(2) recensies

Logo Welkoop Reuver

Recensies Welkoop Reuver

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Wil vialle 30-07-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een goede service en vriendelijk personeel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Karin Seuren 26-09-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Alle lof voor dit filiaal van Boerenbond. Het personeel is altijd super vriendelijk en dat zorgt ervoor dat ik er al jaren met heel veel plezier kom. Een verademing in deze jachtige tijd, waar je tegenwoordig alleen nog maar afgesnauwd wordt in sommige winkels. Chapeau voor Reuver!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Reuver?

Meer over Welkoop Reuver

Welkoop Reuver is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Reuver, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Reuver is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Reuver? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Reuver draaien: 077 - 474 13 83. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Reuver is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!