Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00 Nu open!
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Musselkanaal folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Musselkanaal
(2) recensies

Logo Welkoop Musselkanaal

Recensies Welkoop Musselkanaal

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

w hulshof 24-05-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

gisteren (23-05) even gebeld over temperzon verf dat is verf voor op het glas van een kas . ja hoor meneer dat hebben we wel alleen heet dat kassenwit bij ons . oke prima hebt u het op voorraad . ja hoor ik zet het weg bij de kassa op u naam .oke dank u ik haal het morgen om twee bij u op .goedemiddag ik kom even de kassenwit ophalen . naar heel wat heen en weer gepraat hebben ze het verkocht . het is toch onvoorstelbaar zoiets en geen sorry gehoord . hebben jullie hier een oplossing voor ? ja hoor ik kan het op zijn vroegst zaterdag hier hebben . jawel weer 20 km rijden dus hou het maar en bedankt voor de goede service
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

h knevelbaard 09-02-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik ben zeer tevreden over de aankopen die we hebben gedaan . bij eventuele problemen aan apparaten worden geen problemen gemaakt en zowel de service zijn wij zeer tevreden over.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Musselkanaal?

Meer over Welkoop Musselkanaal

Welkoop Musselkanaal is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Musselkanaal, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Musselkanaal is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Musselkanaal? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Musselkanaal draaien: 0599-417818. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Musselkanaal is gemiddeld met een 3.2 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!