Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00 Nu open!
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Musselkanaal
(2) recensies

Logo Welkoop Musselkanaal

Recensies Welkoop Musselkanaal

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

w hulshof 24-05-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

gisteren (23-05) even gebeld over temperzon verf dat is verf voor op het glas van een kas . ja hoor meneer dat hebben we wel alleen heet dat kassenwit bij ons . oke prima hebt u het op voorraad . ja hoor ik zet het weg bij de kassa op u naam .oke dank u ik haal het morgen om twee bij u op .goedemiddag ik kom even de kassenwit ophalen . naar heel wat heen en weer gepraat hebben ze het verkocht . het is toch onvoorstelbaar zoiets en geen sorry gehoord . hebben jullie hier een oplossing voor ? ja hoor ik kan het op zijn vroegst zaterdag hier hebben . jawel weer 20 km rijden dus hou het maar en bedankt voor de goede service
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

h knevelbaard 09-02-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

ik ben zeer tevreden over de aankopen die we hebben gedaan . bij eventuele problemen aan apparaten worden geen problemen gemaakt en zowel de service zijn wij zeer tevreden over.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Musselkanaal?

Meer over Welkoop Musselkanaal

Welkoop Musselkanaal is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Musselkanaal, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Musselkanaal is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Musselkanaal? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Musselkanaal draaien: 0599-417818. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Musselkanaal is gemiddeld met een 3.2 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!