Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Haastrecht
(1) recensie

Logo Welkoop Haastrecht

Recensies Welkoop Haastrecht

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Anniek van der Weij 31-07-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een wat kleiner centrum die wel alles herbergt wat een mens nodig heeft, daarbij ook nog een heleboel extra producten. Waar je in een tuincentrum niet zo snel aan zou denken, zoals bakproducten. Zeer klantvriendelijk en genoeg parkeerruimte. Ja een feest om daar naar toe te gaan en wij gaan zeker terug!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Haastrecht?

Meer over Welkoop Haastrecht

Welkoop Haastrecht is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Haastrecht, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Haastrecht is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Haastrecht? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Haastrecht draaien: 0182-502597. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Haastrecht is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!