Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 17:30
  • Di08:00 - 17:30
  • Wo08:00 - 17:30
  • Do08:00 - 17:30
  • Vr08:00 - 20:00
  • Za08:00 - 16:00
  • Zogesloten
Welkoop Rockanje

Welkoop Rockanje
(1) recensie

Logo Welkoop Rockanje
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Rockanje

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

petra deman 11-08-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

hallo we zijn pas geleden in jullie winkel geweest en wij vonden het geweldig voor het hele gezin is er iets te vinden fantasties mijn dochter (autities) is helemaal gek van paarden ze heeft haar hart hellemaal op kunnen halen en voor niet te duur
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Rockanje?

Meer over Welkoop Rockanje

Welkoop Rockanje is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Rockanje, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Rockanje is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rockanje? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Rockanje draaien: 0181-401811. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Rockanje is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!