Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 20:30
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Westerbork

Welkoop Westerbork
(2) recensies

Logo Welkoop Westerbork
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Westerbork

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Bert boer 24-10-2018

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Prima assortiment ,deskundig personeel met wisselende producten aangepast aan het seizoen. Goed in het verstrekken van tips en advisering. Prettiest om hier te winkelen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hanneke Luning 21-11-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Dit is een goede,overzichtelijke winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze hebben een ruim assortiment met een goede prijsverhouding.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Westerbork?

Meer over Welkoop Westerbork

Welkoop Westerbork is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Westerbork, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Westerbork is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Westerbork? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Westerbork draaien: 0593-370060. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Westerbork is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!