Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Welkoop Westerbork

Kerstshow

Welkoop Westerbork in Westerbork heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Welkoop Westerbork om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2018 bezoeken bij Welkoop Westerbork

Welkoop Westerbork heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Welkoop Westerbork.

Wilt u weten of Welkoop Westerbork in Westerbork de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Welkoop Westerbork

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Welkoop Westerbork? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Welkoop Westerbork in Drenthe. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Welkoop Westerbork in Westerbork.

Welkoop Westerbork
(2) recensies

Logo Welkoop Westerbork