Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Veendam
(1) recensie

Logo Welkoop Veendam

Recensies Welkoop Veendam

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

irene 08-12-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

het is een leuke en goedkope winkel ze doen veel axties het personeel is lief en ze helpen graag ze verkopen ook hele leuke kinderspeelgoed ze verkopen dingen voor binnen en buiten
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Veendam?

Meer over Welkoop Veendam

Welkoop Veendam is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Veendam, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Veendam is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Veendam? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Veendam draaien: 0598-633294. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Veendam is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!