Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Someren
(1) recensie

Logo Welkoop Someren

Recensies Welkoop Someren

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

S. v. Gerwen 11-05-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ga regelmatig met plezier naar de Welkoop in Someren. Al is t maar om even te kijken of er nog iets nieuws is of voor evt leuke aanbiedingen. Wordt er vriendelijk geholpen, ze nemen de tijd voor je en hebben ook altijd goede tips.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Someren?

Meer over Welkoop Someren

Welkoop Someren is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Someren, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Someren is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Someren? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Someren draaien: 0493 490045. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Someren is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!