Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Markelo

Welkoop Markelo
(2) recensies

Logo Welkoop Markelo
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Markelo

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Van Nieuwland 05-06-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ruime winkel met ruime parkeerplaats. Altijd behulpzaam personeel. Sinds kort ook een mooie uitbreiding metspeciaal gedeelte met tuinplanten en potten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Rudi Smit 08-03-2015

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ben twee keer wezen kijken naar de violen van een euro. Maar die waren er niet op zaterdag 7 maart. Misleidende reclame dus.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Markelo?

Meer over Welkoop Markelo

Welkoop Markelo is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Markelo, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Markelo is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Markelo? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Markelo draaien: 0547-361714. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Markelo is gemiddeld met een 2.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!