Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:00 - 18:00
  • Di08:00 - 18:00
  • Wo08:00 - 18:00
  • Do08:00 - 18:00 Nu open!
  • Vr08:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Aalsmeer

Welkoop Aalsmeer
(2) recensies

Logo Welkoop Aalsmeer
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats
  • Accepteert creditcard

Recensies Welkoop Aalsmeer

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Kees Kaslander 03-05-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Prettige winkel groot aanbod en netjes. Vriendelijk personeel en servicegericht. Je wordt netjes geholpen en er wordt meegedacht over de opties. Zeker een aanrader voor zowel de particulieren als bedrijven.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marcel Strikkers 30-03-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kwam voor het eerst in een Welkoop, maar bij binnenkomst was ik gelijk verrast, de winkel is erg netjes, schoon en ruim met een uitgebreid assortiment. Tevens gebruik kunnen maken van een leuke uitverkoop. Zeer zeker een aanrader om vaker terug te komen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Aalsmeer?

Meer over Welkoop Aalsmeer

Welkoop Aalsmeer is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Aalsmeer, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Aalsmeer is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Aalsmeer? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Aalsmeer draaien: 0297-330500. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Aalsmeer is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!