Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Welkoop Dronten

Het Weerijs 46
Dronten, 8253PP

0321-336606webshop@agriretail.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Welkoop Dronten in Dronten? Dan bent u hier op de goede website! Naast een groot assortiment planten, struiken en bomen voor in uw tuin heeft dit tuincentrum in Flevoland ook een groot assortiment binnenplanten, zowel groen als bloeiend. Ook kunt u bij Welkoop Dronten terecht voor bollen en zaden, potten en bakken en alles voor uw huisdier! Welkoop Dronten heeft een ruime zeer parkeergelegenheid en is rolstoelvriendelijk. Bent u tevreden over deze Welkoop in Flevoland? Deel uw ervaring en schrijf een recensie over deze Welkoop in Dronten! Hieronder treft u de actuele openingstijden van Welkoop in Flevoland. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Dronten.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Dronten?
  • Maandag08:30 - 18:00
  • Dinsdag08:30 - 18:00
  • Woensdag08:30 - 18:00
  • Donderdag08:30 - 18:00
  • Vrijdag08:30 - 21:00
  • Zaterdag08:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dee 2016-08-21 10:09:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het personeel groet altijd keurig bij binnenkomst. De service is prima, maar ik vind het assortiment bloempotten en planten veel te klein. Er staat een handjevol buiten voor de deur en dat is het. Geen kamerplant te bekennen. Dat vind ik erg jammer. Van sommige zaken is de prijs te hoog, van andere heel redelijk, het is maar net wat je nodig hebt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

john westra 2015-11-27 23:01:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

welkoop dronten is een zeer goede en ruim opgezette winkel met kwaliteits producten, en overtreft bedrijfsmatig menig gelijkwaardig bedrijf . dit komt door goed opgeleide personeel en diens klantvriendelijk en behulpzaam personeel .wat ze niet weten zoeken ze uit naar beste kunnen. je kan er terecht voor ijzerwaren en ruim arssortyment tuin en dier,en bijkomende producten ,ook hebben ze de juiste schoenen /laarzen en bedrijfs kleding . dit alles maakt het prettig winkelen daar.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Staa 2012-01-20 12:52:37

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wegkoop Dronten, is meer dan een tuincentrum alleen, met deskundig en vakkundig personeel wat ook nog eens bijzonder klantvriendelijk en behulpzaam is. Naast kwaliteits producten voor de tuin, is ook de agrariër aan het juiste adres, en door hun uitgebreide assortiment vinden we er ook de juiste diervoeding. En "nee" verkopen kennen ze zelden, veelal kan het gewoon besteld worden.En de goede bereikbaarheid met zeer ruime parkeergelenheid is ronduit top, zowel met de fietsen auto als de trekker...geen probleem. Wellicht de prijs dat zou iemand kunnen bewegen om elders te kopen, echter komt men er dan al snel achter dat de kwaliteit bij Welkoop beter is, en dus in een goede verhouding.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena