Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 21:00
  • Za08:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Dronten

Welkoop Dronten
(3) recensies

Logo Welkoop Dronten
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Dronten

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Dee 21-08-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het personeel groet altijd keurig bij binnenkomst. De service is prima, maar ik vind het assortiment bloempotten en planten veel te klein. Er staat een handjevol buiten voor de deur en dat is het. Geen kamerplant te bekennen. Dat vind ik erg jammer. Van sommige zaken is de prijs te hoog, van andere heel redelijk, het is maar net wat je nodig hebt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

john westra 27-11-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

welkoop dronten is een zeer goede en ruim opgezette winkel met kwaliteits producten, en overtreft bedrijfsmatig menig gelijkwaardig bedrijf . dit komt door goed opgeleide personeel en diens klantvriendelijk en behulpzaam personeel .wat ze niet weten zoeken ze uit naar beste kunnen. je kan er terecht voor ijzerwaren en ruim arssortyment tuin en dier,en bijkomende producten ,ook hebben ze de juiste schoenen /laarzen en bedrijfs kleding . dit alles maakt het prettig winkelen daar.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Staa 20-01-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wegkoop Dronten, is meer dan een tuincentrum alleen, met deskundig en vakkundig personeel wat ook nog eens bijzonder klantvriendelijk en behulpzaam is. Naast kwaliteits producten voor de tuin, is ook de agrariër aan het juiste adres, en door hun uitgebreide assortiment vinden we er ook de juiste diervoeding. En "nee" verkopen kennen ze zelden, veelal kan het gewoon besteld worden.En de goede bereikbaarheid met zeer ruime parkeergelenheid is ronduit top, zowel met de fietsen auto als de trekker...geen probleem. Wellicht de prijs dat zou iemand kunnen bewegen om elders te kopen, echter komt men er dan al snel achter dat de kwaliteit bij Welkoop beter is, en dus in een goede verhouding.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Dronten?

Meer over Welkoop Dronten

Welkoop Dronten is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Dronten, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Dronten is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Flevoland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Dronten? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Dronten draaien: 0321-336606. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Dronten is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!