Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma10:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Huissen

Welkoop Huissen
(1) recensie

Logo Welkoop Huissen

Recensies Welkoop Huissen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

A. Verhagen 10-04-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Welkoop Huissen is een tuincentrum dat heel goed gesorteerd is. Je komt er eigenlijk nooit voor niets, want het aanbod is breed. Je kunt er rustig rondlopen en kijken zonder dat er voortdurend iemand naar je toekomt om te vragen wat je zoekt. Een verademing. Als je wel vragen hebt kun je altijd snel iemand vinden die je professioneel met raad en daad helpt. De prijzen zijn redelijk en schieten nooit naar boven uit in vergelijking met andere tuincentra. Niet zo kolossaal groot dat je verloren loopt, alles overzichtelijk. Het personeel dat er rondloopt bestaat uit vriendelijke mensen, die van wanten weten. Goed volk!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Huissen?

Meer over Welkoop Huissen

Welkoop Huissen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Huissen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Huissen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Huissen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Huissen draaien: 026-3255902. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Huissen is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!