Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Welkoop IJsselstein

Boerhaaveweg 10
IJsselstein, 3401 MN

030-6882924webshop@agriretail.nl

Beoordeling

Op zoek naar een leuk cadeauartikel of juist iets moois voor je eigen tuin? Welkoop IJsselstein heeft echt een heel veelzijdig aanbod. Hangplanten, moestuinplanten, rieten manden, kalk, kweekbenodigdheden, fruitbomen, gesteeldgereedschap, handgereedschap, bollen en zaden, kerstartikelen… Dit tuincentrum in IJsselstein is echt van alle markten thuis. Daarnaast heeft deze vestiging van Welkoop heel veel aanbiedingen, net als de andere vestigingen, en ook een aantal artikelen die blijvend in prijs zijn verlaagd. Maar wat ook belangrijk is als je dieren hebt: bij Welkoop werken ook dierenliefhebbers. Naast het uitgebreide assortiment aan dierproducten kun je bij hen terecht voor deskundig advies.

Je kunt de producten van Welkoop IJsselstein natuurlijk ook thuis bestellen vanuit je luie stoel. Dan kun je ze in de winkel ophalen of direct thuis laten bezorgen. Als je het artikel op tijd bestelt, is het vaak de volgende dag al in huis, want ze streven naar een snelle service. Voor wie liever in het echt winkelt, staan hieronder de openingstijden onder het kopje Openingstijden. Zijn de openingstijden helaas niet ruim genoeg voor jou? Kijk dan verder voor een tuincentrum met koopzondag op de overzichtspagina.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop IJsselstein?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Cora van meerte janse 2017-05-26 12:59:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag in houten geweest bij welkoop om een zwembad te kopen Tot onze spijt was die daar uit verkocht de mensen die daar werkte Belden naar welkoop IJsselstein of ze het zwembad daar nog hadden En hij werd gelijk apart gezet met alles er bij Bij aankomst in IJsselstein bij welkoop werden we netjes geholpen De spullen werden gehaald terwijl we nog een uitleg kregen hoe we het zwembad het besten konden onderhouden de mensen die bij welkoop werken zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en ze weten waar ze het over hebben
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

nieuwhoff 2015-06-28 11:11:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

leuk assortiment de prijzen zijn redelijk diervoeders zijn goed en het personeel is vriendelijk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena