Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop IJsselstein
(2) recensies

Logo Welkoop IJsselstein

Recensies Welkoop IJsselstein

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Cora van meerte janse 26-05-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag in houten geweest bij welkoop om een zwembad te kopen Tot onze spijt was die daar uit verkocht de mensen die daar werkte Belden naar welkoop IJsselstein of ze het zwembad daar nog hadden En hij werd gelijk apart gezet met alles er bij Bij aankomst in IJsselstein bij welkoop werden we netjes geholpen De spullen werden gehaald terwijl we nog een uitleg kregen hoe we het zwembad het besten konden onderhouden de mensen die bij welkoop werken zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en ze weten waar ze het over hebben
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

nieuwhoff 28-06-2015

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

leuk assortiment de prijzen zijn redelijk diervoeders zijn goed en het personeel is vriendelijk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop IJsselstein?

Meer over Welkoop IJsselstein

Welkoop IJsselstein is een tuincentrum dat u kunt vinden op in IJsselstein, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop IJsselstein is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in IJsselstein? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop IJsselstein draaien: 030-6882924. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop IJsselstein is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!