Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 20:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Geldermalsen
(1) recensie

Logo Welkoop Geldermalsen

Recensies Welkoop Geldermalsen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

G.M. van Stam 16-09-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Welkoop Geldermalsen is wat we voorheen de Boerenbond noemden. Gelegen aan de Rijnstraat, tegenwoordig onderdeel van de rondweg om het dorp, is het prima bereikbaar en goed te combineren met een boodschap in het centrum of bij het bedrijfs/winkelgebied iets verderop. Met de auto goed parkeren, fiets kan in het rek. De welkoop is onlangs zich wat minder gaan richten op het agrarische bedrijf en is daardoor eigenlijk een 'gewoon' tuincentrum te noemen. Met aldoor goed assortiment aan bloeiend goed en tuinonderhoudsmiddelen. Ook hebben ze er een paar leuke diertjes (konijnen e.d.) waar de kinderen steevast even een kijkje willen nemen. Het personeel, herkenbaar aan hun groene shirts, is altijd vriendelijk en behulpzaam (maar waar is dat eigenlijk niet zo?). De prijzen liggen op gemiddeld niveau, zijn niet laag, ook niet hoog, prima voor een regelmatig bezoekje!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Geldermalsen?

Meer over Welkoop Geldermalsen

Welkoop Geldermalsen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Geldermalsen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Geldermalsen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Geldermalsen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Geldermalsen draaien: 0345-573222. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Geldermalsen is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!