Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 17:30
  • Di08:00 - 17:30
  • Wo08:00 - 17:30
  • Do08:00 - 17:30
  • Vr08:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop 's-Gravenzande
(2) recensies

Logo Welkoop 's-Gravenzande
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop 's-Gravenzande

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

vd meer 18-02-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

klantvriendelijkheid bij welkoop in s-gravenzande is erg ver tezoeken, personeel is er g onvriendelijk
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

C.G.Bezuyen 30-06-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ruim op gezet personeel heel vriendelijk bij de kassa word je ook snel en goed geholpen ik zeg maar een ding ik hoop dat het zo blijft.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop 's-Gravenzande?

Meer over Welkoop 's-Gravenzande

Welkoop 's-Gravenzande is een tuincentrum dat u kunt vinden op in 's-Gravenzande, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop 's-Gravenzande is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in 's-Gravenzande? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop 's-Gravenzande draaien: 0174 - 41 26 06. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop 's-Gravenzande is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!