Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 17:30
  • Di08:00 - 17:30
  • Wo08:00 - 17:30
  • Do08:00 - 17:30
  • Vr08:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop 's-Gravenzande folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop 's-Gravenzande
(2) recensies

Logo Welkoop 's-Gravenzande
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop 's-Gravenzande

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

vd meer 18-02-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

klantvriendelijkheid bij welkoop in s-gravenzande is erg ver tezoeken, personeel is er g onvriendelijk
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

C.G.Bezuyen 30-06-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ruim op gezet personeel heel vriendelijk bij de kassa word je ook snel en goed geholpen ik zeg maar een ding ik hoop dat het zo blijft.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop 's-Gravenzande?

Meer over Welkoop 's-Gravenzande

Welkoop 's-Gravenzande is een tuincentrum dat u kunt vinden op in 's-Gravenzande, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop 's-Gravenzande is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in 's-Gravenzande? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop 's-Gravenzande draaien: 0174 - 41 26 06. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop 's-Gravenzande is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!