Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Zeewolde folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Zeewolde

Welkoop Zeewolde
(2) recensies

Logo Welkoop Zeewolde
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Zeewolde

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Gert Sijl 11-04-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een pracht bedrijf waar je meestal slaagt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Caroline van der Ham 05-05-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vriendelijk en altijd hulpvaardig personeel, ruime keus aan tuingereedschap, kasjes, voeding voor dieren enz.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Zeewolde?

Meer over Welkoop Zeewolde

Welkoop Zeewolde is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zeewolde, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Zeewolde is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Flevoland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zeewolde? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Zeewolde draaien: 036-5221502. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Zeewolde is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!