Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00 Nu open!
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Jubbega

Welkoop Jubbega
(2) recensies

Logo Welkoop Jubbega

Recensies Welkoop Jubbega

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

dalen 16-04-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

geweldige service. aardige mensen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

nynke 02-07-2012

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

hallo, ik had 2 hamsters gekocht en toen zeiden ze dat het 2 meisjes waren. toen hebben ze een hele tijd doorgedramd dat we 2 moesten nemen wand 1 is niet leuk voor de gezzelgschap. een paar weken later had ik een nest vol jongen. toenn had ik de welcoop opgebeld en zijden ze dat ze €2,50 wouden hebben voor de babyhamstertjes (geen problemen mee). een week later later wou ik de oude hamster terug brengen en kreeg ik er weer €2,50 voor maar het was hun fout dat ik het nest vol jongen had en ik had de hamster voor €6,50 gekocht en ik krijg er nu opeens €2,50 voor. dus verdienen ze 2 keer er aan. even later zei hei dat hij een brievje zou halen en toen ging hij allemaal andere mensen helpen terwijl hij met ons bezig was. op deze manier komen we er nooit meer mvg nynke sikkema
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Jubbega?

Meer over Welkoop Jubbega

Welkoop Jubbega is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Jubbega, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Jubbega is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Jubbega? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Jubbega draaien: 0516-461648. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Jubbega is gemiddeld met een 2.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!