Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:30 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00 Nu open!
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 21:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Wijk Bij Duurstede folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Wijk Bij Duurstede
(1) recensie

Logo Welkoop Wijk Bij Duurstede
  • Langbroekseweg 3 (Tijdelijke locatie Oude Jumbo pand)
  • 3962EH Wijk Bij Duurstede
  • 0343-591470

Recensies Welkoop Wijk Bij Duurstede

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Daan 30-12-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede winkel Aardig personeel en heel vriendelijk
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Wijk Bij Duurstede?

Meer over Welkoop Wijk Bij Duurstede

Welkoop Wijk Bij Duurstede is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wijk Bij Duurstede, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Wijk Bij Duurstede is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wijk Bij Duurstede? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Wijk Bij Duurstede draaien: 0343-591470. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Wijk Bij Duurstede is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!