Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Welkoop Middenbeemster

Insulindeweg 4
Middenbeemster, 1462MJ

0299-681332webshop@agriretail.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Welkoop Middenbeemster in Noord Holland? Dan bent u hier op de juiste website! Naast een groot assortiment planten, struiken en bomen voor in uw tuin kunt u bij Welkoop Middenbeemster terecht voor gereedschap, werkkleding en dierbenodigdheden. Parkeren? Geen probleem. Welkoop Middenbeemster heeft een ruime parkeergelegenheid. Tevreden over de service en het assortiment? Schrijf een recensie over deze Welkoop! Hieronder treft u de actuele openingstijden van Welkoop Middenbeemster. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Wormerveer.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Middenbeemster?
  • Maandag08:30 - 18:00
  • Dinsdag08:30 - 18:00
  • Woensdag08:30 - 18:00
  • Donderdag08:30 - 18:00
  • Vrijdag08:30 - 20:00
  • Zaterdag08:30 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Elke Schildmeijer 2020-07-06 12:36:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede producten, uitgebreide keuze, vriendelijke en kundige bediening, goede prijs/kwaliteitverhouding, kortom...mijn tuinwinkel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Pieter Doets 2012-07-12 19:04:35

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het bedrijf welkoop is makkelijk te bereiken en valt goed op in het bedrijventerrein aan de andere kant is het jammer dat de parkeergelegenheid eigenlijk iets te klein is. Ze hebben een overzichtelijke winkel met een groot assortiment aan spullen. Heb er laatst werkschoenen gekocht en de verkoper nam uitgebreid de tijd voor mij, denk wel ruim 20 min en er was geen aandrang om de schoenen in mn schoenen te schuiven, werd gewoon erg netjes en keurig behandeld. De winkel geeft een keurige en nette indruk met personeel dat weet wat er verkocht wordt. Het is een winkel waar ik tegenwoordig vaker kom voor bepaalde producten die ik zoek voor mn dieren of voor in de tuin en mn kinderen gaan ook graag mee. Wij zijn tevreden met de Welkoop in de Beemster.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena