Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 20:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Middenbeemster

Welkoop Middenbeemster
(2) recensies

Logo Welkoop Middenbeemster
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Middenbeemster

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Elke Schildmeijer 06-07-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede producten, uitgebreide keuze, vriendelijke en kundige bediening, goede prijs/kwaliteitverhouding, kortom...mijn tuinwinkel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Pieter Doets 12-07-2012

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het bedrijf welkoop is makkelijk te bereiken en valt goed op in het bedrijventerrein aan de andere kant is het jammer dat de parkeergelegenheid eigenlijk iets te klein is. Ze hebben een overzichtelijke winkel met een groot assortiment aan spullen. Heb er laatst werkschoenen gekocht en de verkoper nam uitgebreid de tijd voor mij, denk wel ruim 20 min en er was geen aandrang om de schoenen in mn schoenen te schuiven, werd gewoon erg netjes en keurig behandeld. De winkel geeft een keurige en nette indruk met personeel dat weet wat er verkocht wordt. Het is een winkel waar ik tegenwoordig vaker kom voor bepaalde producten die ik zoek voor mn dieren of voor in de tuin en mn kinderen gaan ook graag mee. Wij zijn tevreden met de Welkoop in de Beemster.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Middenbeemster?

Meer over Welkoop Middenbeemster

Welkoop Middenbeemster is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Middenbeemster, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Middenbeemster is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Middenbeemster? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Middenbeemster draaien: 0299-681332. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Middenbeemster is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!